Patisserie

Bekroond als Nederlands Lekkerste taartje

Bekroond als Nederlands Lekkerste taartje

Verwennerij voor iedereen!
In het vroege ochtendgloren werken onze patissiers met passie en toewijding aan al onze producten. Met fruit van het seizoen, roomboter, verse melk en eerlijke grondstoffen. Alle onderdelen van ons product zijn handgemaakt in onze eigen patisserie.

Om u steeds weer te verrassen met nieuwe producten vinden wij het belangrijk dat alle patissiers beschikken over een flinke dosis creativiteit. Dit ziet u dagelijks terug in de producten in onze winkel.

 

Patisserie & Allergie?

Wij weten precies wat erin zit…
Steeds meer mensen hebben te maken met (voedsel) allergie of diabetes. Omdat wij al onze producten zelf maken, weten we precies wat erin zit. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Alle medewerkers in onze winkel kunnen u hierover adviseren.

Zo hebben wij in de winkel altijd verschillende soorten suikervrije gebakjes op voorraad. Tevens hebben wij suikervrije chocolade en is er glutenvrij gebak.

Wist u dat:
Wij bij specifieke wensen in voedingsstoffen of allergieën op bestelling een product voor u kunnen maken? Informeer in de winkel naar de mogelijkheden hiervoor.

 

Grote taarten

Voor als u écht wilt uitpakken…
Taarten zijn er in verschillende soorten, smaken en maten. Naast de standaard maten kunnen wij op bestelling ook grote taarten voor u verzorgen. (+100 personen). Deze worden geheel naar uw wens uitgevoerd en u hebt de keuze uit verschillende smaken en vullingen. Niets is ons te gek, wij gaan graag uw uitdaging aan!

 

Cupcakes

Ik wil een roze. Nee, een blauwe of toch die paarse…
Cupcakes zijn hot! Ze zijn er in vele kleuren en smaken en de keuze in versieringen is eindeloos. Wij bieden u een assortiment met originele smaken. Hebt u wensen met betrekking tot de decoratie? Wij maken de cupcake graag zoals u wenst.